Geestelijk verzorger in hart en nieren

Kees-Stam

Kees Stam

Ik ben theoloog en een onafhankelijk geestelijke verzorger met veel ervaring in het pastoraat en in het bieden van geestelijke zorg. De vragen over geloof, godsdienst en levensbeschouwing houden mij bezig. Na veel jaren gewerkt te hebben in de kerk is het nu mijn missie om mensen bij te staan die op het grensvlak van de kerk zijn aangeland of daar al over heen zijn gegaan.

Ik ben invoelend en kan goed luisteren. Mensen geven aan dat ze zich bij mij op hun gemak voelen en geen schroom hebben om te vertellen wat er in hen leeft. Ik heb oog voor de rode draad in levensverhalen. Er is in ieders leven een spoor te vinden dat nooit hoeft dood te lopen, maar altijd een vervolg mag krijgen. Ik kan mensen boeien en motiveren. Ik heb senioriteit en ben betrouwbaar. Bij mij is uw verhaal veilig.

Het christelijk geloof kleurt mijn leven van binnen uit. Het bezielt me en ik leef er uit. Van daaruit doe ik ook mijn werk als geestelijk verzorger. Het betekent voor mij ook respect voor de overtuiging van ieder ander. Aanvaarding van elkaar hoort daar bij. We zijn allemaal anders, maar juist daarom belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat er voor ieder mens licht is hoe donker het ook om je heen voelt.  Wie je ook bent, maar er is ruimte voor jou. Je kunt groeien in leven en sterven. 

Gratis voor 50+

Wanneer je ouder bent dan 50 jaar krijg je 5 gesprekken gratis!
De overheid subsidieert deze gesprekken via het Centrum Levensvragen in de Vallei.

De Levensmantel

Een mantel of een jas is een bijzonder kledingstuk. Het zegt iets over wie je bent en hoe je in het leven staat. Een mantel geeft warmte en beschermt. De mantel, een gewone jas, wordt een levensmantel, met een verhaal, jouw levensverhaal. Mijn mantel heeft een donkere en een lichte zijde. Er komt een dag dat ik hem zal afleggen. Dan ga ik het leven uit… Je zoekt naar hoop die er mag zijn, voor jezelf en je naasten. Daar wil ik u  en jou via De Levensmantel bij helpen.

De Levensmantel
Scroll naar top