Geestelijk verzorger in hart en nieren

Levensmantel 7

Kees Stam

Als predikant in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) heb ik diverse gemeenten gediend en in dit werk met passie mensen bijgestaan. Een crisiservaring in mijn leven maakte mij er des te meer van bewust hoe breekbaar het leven is. Ik heb daardoor meer over God en mezelf geleerd dan ooit eerder. Als ervaringsdeskundige ben ik in staat om met hart en ziel geestelijk verzorger te zijn in grens- en crisiservaringen.

Het christelijk geloof kleurt mijn leven van binnen uit. Ik ben er van overtuigd dat hoe groot de impasse is maar ook is waar je in terecht kunt komen, er toch in ieders leven een spoor te vinden is dat een vervolg kan krijgen. Dat heeft met het geheim van God te maken. Zelfs als het einde van het leven er is, is er nog toekomst. Vanuit die overtuiging doe ik mijn werk als geestelijk verzorger en wil ik anderen begeleiden in hun zoektocht naar hoop.

Ik zoek met u naar een nieuw perspectief als het leven in de knel komt. Ik zoek met u naar hoop en kracht als je levensweg aan de grond raakt. We zijn allemaal anders, maar juist daarom des te meer kostbaar en de moeite waard om het leven met moed en zin te leven tot het einde toe.

Ik ben een erkend geestelijk verzorger en in geschreven in het kwaliteitsregister van de SKGV (4100506) met een machtiging van de Stichting Raad voor toetsing en bevoegheidsverklaring van institutioneel niet-gezonden geestelijk verzorgers (RING-GV). Ik ben lid van de landelijke beroepsvereniging van geestelijk verzorgers (VGVZ) onder nummer 82095. 

Kosteloos voor 50+

Wanneer je ouder bent dan 50 jaar krijg je 5 gesprekken gratis!
De overheid subsidieert deze gesprekken via het Centrum Levensvragen in de Vallei.

De Levensmantel

Een mantel of een jas is een bijzonder kledingstuk. Het zegt iets over wie je bent en hoe je in het leven staat. Een mantel geeft warmte en beschermt. De mantel, een gewone jas, wordt een levensmantel, met een verhaal, jouw levensverhaal. Mijn mantel heeft een donkere en een lichte zijde. Er komt een dag dat ik hem zal afleggen. Dan ga ik het leven uit… Je zoekt naar hoop die er mag zijn, voor jezelf en je naasten. Daar wil ik jou en jouw naasten via De Levensmantel bij helpen. Want jouw lichaam is meer dan een jas, het gaat er om wie jij bent en wie je bent geweest als je er niet bent. En ook hoe anderen jou blijven vasthouden in hun herinnering aan wie jij was en altijd blijft. Vandaar dat de laatste fase van het leven met elkaar ook zo kostbaar is.

De Levensmantel
Scroll naar top